Ancelotti: Ševčenko će nam itekako pomoći

http://blog.partybets.com/wp-content/uploads/2009/06/shevchenko.jpg
Menadžer Chelseajeve nogometne momčadi Carlo Ancelotti ustvrdio je kako njegov ukrajinski napadač Andrij Ševčenko ima budućnost u londonskome klubu…

– U ovome je trenutku on naš igrač, a tako će biti i u budućnosti – kazao je Ancelotti, koji je Ševčenka trenirao i u Milanu, te se potom fokusirao na trenutačnu fizičku spremu svog napadača, koji već neko vrijeme trenira, no za nastupe još uvijek ne konkurira.

– U boljoj je kondiciji, no imamo napadače koji su u ovome trenutku ispred njega, pa mu nije lako probiti se. Treninge odrađuje bez problema i drago mu je što je ostao s nama. Dobro kotira i među suigračima kojima se sviđa njegova angažiranost na treningu. I inače u momčadi vlada dobra atmosfera – dodao je talijanski strateg koji je ovoga ljeta preselio iz Milana u London.

– Njegovi problemi s prošlosezonskim ozljedama su stvar prošlosti i sigurno je da će nam svojim igrama pomoći u ovoj sezoni. Znam da želi igrati, ali isto to žele i drugi. Ševčenko nema psihičkih problema u vezi toga, dobar je, a na meni je da odredim tko će igrati što nikako nije lak posao.

Ševčenko je u Chelsea stigao 2006. godine iz Milana u transferu vrijednom 31 milijun funti, ali u engleskoj Premier ligi nije se nikad najbolje snašao. Stoga su ga iz Chelseaja odlučili prošle godine vratiti Milanu na jednogodišnju posudbu. Sada je ponovno u Londonu.

baki98

5 komentara

Komentariši